Levering en retourneren

LEVERING

Wij bezorgen jouw bestelde boeket of artikelen op de jouw gewenste levertijd. Deze levertijd kun je aanvinken bij je bestelling. Een bestelling voor 12 uur besteld kan dezelfde dag nog worden bezorgd. Op zondag worden er geen bestellingen bezorgd.

RETOURNEREN

Jammer dat je een artikel / artikelen terug wilt sturen. Onze retourvoorwaarden vind je hieronder:
  • Helaas is het niet mogelijk om een boeket, bloemen of planten naar ons retour te sturen. Op bloemen en planten is namelijk het herroepingsrecht uitgesloten i.v.m. de beperkte houdbaarheid hiervan.
  • Wij hanteren een retourtermijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen. Deze bedenktermijn gaat lopen op de dag nadat alle artikelen uit de bestelling bezorgd zijn.
  • Het artikel moet nog in originele verpakking zitten / ongebruikt zijn (voor zover mogelijk).
  • Je annulering, ruiling of retournering dien je schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Dit mag per mail of per post. Ons mailadres is info@florado.nl
  • Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij je bankrekeningnummer nodig. Dit bankrekening nummer moet gelijk zijn als waarmee je de betaling hebt uitgevoerd i.v.m. fraude en terug betalingen.
  • Bij het retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Als je een artikel volgens de retourvoorwaarden hebt geretourneerd dan ontvang je een volledige terugbetaling van het desbetreffende artikel, hieronder vallen niet de bezorgkosten.

Wat is het retouradres:

Florado Bloemen B.V.
W.C. de Enk 35
3851 NW ERMELO